om mig

Velkommen til homemade handmade,

Jeg hedder Katja og er lige startet som blogger. Efter at have boet i udlandet i de sidste tolv år, er min familie og jeg nu flyttet tilbage til Danmark, på landet i Midten af Jylland. Jeg er gift og har en pige på seksten og en dreng på 11.

Vi har næsten altid boet i byen men vi har længe haft et ønske om at bo tættere på naturen, leve et sundere og mere ´naturligt´ liv. Jeg driver en webshop med mine håndlavede sæber & spa produkter som er 100% rene uden kunstige tilsætningsstoffer, parfumer osv og det har været starten på ønsket om at integrere denne ´renere´og mere naturlige tilgang til vores mad, produkter vi bruger og generelle livsstil som jeg håber at kunne inspirere andre med.

I min blog vil jeg komme med opskrifter jeg kan li´ og også prøver for første gang, opskrifter på hjemmelavede kremer, spa produkter, ansigtsmasker osv., oplevelser og gode råd fra min store køkkenhave som vi er ved at anlægge samt masser af andre kreative indslag.

Jeg håber at jeg kan inspirere andre med min hverdag, mine oplevelser og mine kreative projekter. Jeg er glad for du kigger med og sætter meget pris på dine kommentarer.

Hvis du gerne vil bruge nogle af mine billeder på din egen hjemmeside eller blog, så husk altid at linke tilbage til min blog :-)

Hvis du har lyst til at se mine produkter i homemade handmade webshoppen kan du klikke HER

 

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>