Nu skal der bages!

karamel cupcakesImens jeg lavede disse karamel cupcakes igår aftes til min søn (hans tur til at ha´ fredagskage med i skole) fik jeg en mail om at jeg er inviteret til casting på Den Store Bagedyst! så nu står den selvfølgelig på bagning til den helt store guldmedalje :-) Indtil videre, skal jeg have en kage eller andet bagværk med til den første casting og så må vi se om jeg går videre…

Den første casting ligger i midten af Januar, så det kan godt være der går lige lovligt meget kage i den indtil da, for jeg vil selvfølgelig prøve at diske op med den flotteste kage af dem alle! :-)

Opskrifter/ gode ideer til en fantastisk kage modtages gerne :-) – Jeg er faktisk lidt på bar bund med hensyn til hvad jeg skal lave, men mon ikke jeg vil finde inspirationen på Pinterest, kage blogs og spændende bøger…..

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>