første spadestik

DSC_3683

Forlænget weekend og masser af solskin….så kunne vi ikke skyde den længere og det første spadestik til køkkenhaven blev endelig taget :-). Det tog næsten hele weekenden, men var ikke nær så hårdt som jeg havde forventet, for det var jo faktisk også sjovt.

Det er mange (rigtig mange!) år siden vi sidst har haft køkkenhave og da slet ikke i denne størrelsesorden, så jeg har læst alt hvad jeg kunne få fingre i hvad angår køkkenhaver, urter, salater & grøntsager…. Der er sikkert en masse ting jeg har gjort forkert, måske anlagt de forkerte grønsager ved siden af hinanden osv, men tænker, at al begyndelse er svær og jeg må lære gennem fejlene. Er tilfreds med resultatet og nu må tiden vise om vi også får en ordentlig høst :-)

Vi mangler at plante bønnerne, ærter og majs ud, men ellers er alle de andre på plads. – Jeg fik lidt ballade over de tre rækker med solsikker, for “dem ka’ man da ikke spise” –  til gengæld bliver man glad af at kigge på dem :-). De mange morgenfrueblomster og lavendel håber jeg at kunne tørre og bruge i mine sæber.

Plantegningen ser sådan her ud:

DSC_3707 den er lavet uden mål. Jeg håber den kan inspirere dig lidt til at anlægge din egen køkkenhave.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>